Clara:O te-ai trezit?
Shun:Unde sunt?
Clara:In casa mea.
Shun:Doamna va rog sa ma credeti ca nu stiu cum am ajuns la dumneavoastra si imi pare rau daca v-am deranjat.
Clara:O dar nu e nici un deranj, sa stii ca daca nepoata mea si cu prietena ei nu te aduceau aici erai sa faci pleomonie.
Shun:Daca nu va deranjati doamna ati putea sa ma lasati sa plec sant sigur ca bunicul si mama mea sunt ingrijorati pt mine.
Clara: Spune-mi numele familiei tale si numarul de telefon ca sa le explic ca in seara asta vei ramane la mine pentru ca nu pot sa te las sa mergi pe furtuna ata nu nu in nici un caz n-am sa te las.
Shun:Pai daca vad ca nu e chip sa va induplec draga doamna ma numesc Shun Kazami din familia Kazami si numarul de acasa este........
Clara: Stai, ai spus Kazami?
Shun:Da e vro problema?
Clara: Nu ba chiar mai bine pentru ca eu si mama ta am fost colege muuult timp asa ca ii stiu numarul pe de rost tu acum doar odihnestete bine Shun?
Shun: Da doamna.
Clara: A apropo manumesc Clara Gehabich.
Shun:Multumesc doamna Clara ca ati avut bunatatea de a ma primi in casa. iar apoi Shun cazu pe ganduri.(in gand) a spus Gehabich asta inseamna ca e matusa lui Alice,of Doamne eu ii zic un lucru iar ea il face taman pe dos eh poate ca asta este unul dintre motivele pentru care mam indragostit de ea.
In tot acest timp Julie a ascultat toata conversatia dintre Clarra si Shun.
Julie(in soapta): Trebuie sa ii spun lui Alice ca Shun v-a ramane in seara asta la ea. Apoi Julie fugi in camera lui Alice, cand ajunse acolo deschise usa gafaind.
Julie:A-Alice ha ha ha ha......
Alice:Julie s-a intamplat ceva, esti bine?
Julie: Da sunt bine Alice numai ca........
Alice:Numai ca ce Julie?
Julie: Nmaica sa stii matusa ta il v-a gazdui pe Shun noapta aceasta.
Alice: Ce??????????
Julie:Ce ai auzit.
Alice: Dar asta e imposibil.
Julie:Matusa ta nu e de aceiasi parare.
Alice:Si acum ce ma fac?
Clara: Alice , Julie haideti la masa!!!!!!!!!!!
Fetele coborara la masa.
To be continued..........scuze ca e atat de scurt acest capitol am sa scriu mai mult data viitoare.